menu Home
Algemeen

Aandacht voor elkaar is nu belangrijker dan ooit

Paul | 16 februari 2021

Valentijn is anders dan andere jaren. Door coronamaatregelen is de liefde voor familie, vrienden en buren om je heen nu misschien minder voelbaar.

Op de oproep van de sociaal makelaars van Facet Ridderkerk om iemand uit jouw straat of buurt aan te melden die wel een attentie kan gebruiken en/of waar jij diegene dankbaar voor bent, zijn veel aanmeldingen binnengekomen. Lieve boodschappen zoals de bewoner die zich belangeloos voor zijn buurt inzet, altijd klaar staat voor de ander, interesse heeft in iemand zijn of haar welzijn of gezondheid of een fijne buur is voor de ander. Deze Ridderkerkers zijn vrijdag 12 februari verrast met een hart onder riem attentie, koekjes van Bea en een kaart die zij kunnen sturen naar de aanmelder.

“Positieve verhalen delen en dankbaarheid uiten kan een inspiratiebron zijn voor anderen of een praktisch voorbeeld om te volgen. Het kan in de kleine dingen zitten die van grote betekenis kan zijn. Aandacht is het mooiste dat je iemand kan geven”, zeggen de sociaal makelaars van Facet Ridderkerk.

Foto: Facet Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.