menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Wijzigingen afvalinzameling door winters weer in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk

Paul | 8 februari 2021

Er is afgelopen weekend veel sneeuw gevallen en veel wegen zijn nog steeds onbegaanbaar. Dit zorgt ervoor dat er vandaag (8-2-2021) geen minicontainers en ondergrondse containers worden geleegd. Ook de afvalaanbiedstations in Barendrecht en Rhoon zijn gesloten. Afhankelijk van de situatie (na strooien en sneeuwschuiven) wordt bepaald wat mogelijk en vooral veilig is. De inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk worden via www.BAR-Afvalbeheer.nl op de hoogte gehouden over de afvalinzameling de rest van de week.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.