menu Home
Algemeen

Penvrienden voor mantelzorgers

Paul | 8 februari 2021

Handgeschreven brieven schrijven, wie doet dat nog? Nou u misschien! Het kan een hele prettige manier zijn om ervaringen te delen, zonder direct teveel verwachtingen van elkaar te hebben. Mocht u een fijne klik hebben met elkaar, dan kunt u samen besluiten of u telefoonnummers wilt uitwisselen voor meer contact. Met ‘Penvrienden’ wil Karaat Mantelzorg mantelzorgers helpen om op een laagdrempelige manier contact te hebben met lotgenoten.

Als u aan ‘Penvrienden’ meedoet, schrijft u brieven met een andere mantelzorger uit Ridderkerk en omgeving. U kunt een aantal bijzonderheden aangeven, waarop de mantelzorgconsulenten van Karaat Mantelzorg match kunnen maken. Bijvoorbeeld iemand die zorgt voor een zorgvrager met hetzelfde ziektebeeld. Of iemand van dezelfde leeftijd (of juist niet) of iemand met dezelfde hobby. Wilt u liever meer anoniem blijven en bent u handig met de computer, dan kunt u zich ook aanmelden voor een digitale penvriend(in). U heeft dan alleen een emailadres en naam van elkaar.

Meedoen aan ‘Penvrienden’? Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Esther de Meza, mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg, via 0180 – 763 717 of info@karaatmantelzorg.nl. Geef bij aanmelden in ieder geval de volgende gegevens door; naam, adres, telefoonnummer, of u brieven wilt schrijven of liever contact per e-mail heeft, de diagnose van uw zorgvrager en eventueel wat uw voorkeuren voor uw penvriend(in) zijn.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.