menu Home
Algemeen

Winterweer update !

Paul | 7 februari 2021
17:30: KNMI: Vanaf middernacht tot maandag 12.00 uur code oranje voor gladheid

16:50: Code rood blijft van kracht tot middernacht, ANWB herhaalt oproep: ‘Ga niet de weg op’

WEERALARM: Gladheid door sneeuw en harde wind zorgen voor veel hinder en zeer gevaarlijke rijomstandigheden. Er zijn geen files (in de zin van bumper aan bumper rijden) maar het verkeer ondervindt zeer veel vertraging. Ga niet de weg op als dat niet strikt noodzakelijk is.

* Maaltijdbezorgdienst Thuisbezorgd.nl schrapt alle middagbezorgdiensten in de grote steden door het winterweer. Tot in ieder geval 17.00 uur rijden de koeriers van de eigen bezorgdienst niet, laat een woordvoerder weten.

* Het aanhoudende winterweer zorgt voor zoveel hinder van het treinverkeer dat NS en @ProRail hebben besloten vandaag geen NS-treinen meer te rijden. Op dit moment zijn er te veel storingen om een betrouwbare treindienst te kunnen bieden.

* Rotterdam The Hague Airport slit vliegveld tot tenminste 16:00 uur. Het bleek niet langer mogelijk om de start- en landingsbaan schoon te houden.

Foto: Wesley Wilschut

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.