menu Home
Algemeen

Ridderhof aan het begin van grootse verbouwing

Paul | 1 februari 2021

Al langer gonst het van geruchten over de komst van een grote supermarkt naar het centrum van Ridderkerk. In december 2020 werd al bekend dat de Ridderhof in Bava winkelbeleggingen de nieuwe eigenaar van beide winkelcentra had gekregen, de nieuwe eigenaar gaat voortvarend aan de slag. Inmiddels is bekend dat enkele winkeliers die nu nog gevestigd zijn in Ridderhof 2 gaan verhuizen of zelfs verdwijnen uit het winkelbeeld in het centrum van Ridderkerk. De verbouwing is groots en zal naar verluid 2 jaar in beslag nemen. De komst van Lidl gonst ook nog, maar de werkzaamheden moeten nog starten en dat is voor Lidl reden om nog voorzichtig te zijn met bekendmaken. Ook wethouder Henk van Os heeft nog niet gereageerd op onze vragen.

Duidelijk is wel dat Bava winkelbeleggingen in Ridderhof 2 op twee grote supermarkten inzet. Zowel de Jumbo als de Lidl zullen een groot gedeelte van de vloeroppervlakte gaan bestrijken.

De verbouwing richt zich vooralsnog op de begane grond van de centra, woningen of een extra verdieping zijn niet opgenomen in de huidige plannen.

Foto: Mick Goeree

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.