menu Home
Politie

Ongeval op de A15 bij Ridderkerk

Paul | 30 januari 2021

Vanmiddag tegen 13:00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de A15 bij het knooppunt Ridderkerk Zuid. Ter plaatse bleek het te gaan om een éénzijdig ongeval met behoorlijk wat schade.

De bestuurder is met onbekend letsel mee met de ambulance, de auto is door de berger meegenomen. Nadat het wegdek is gereinigd zal de weg worden vrijgegeven, tot die tijd kunt u met gepaste snelheid de locatie passeren meldt RWS Verkeersinformatie.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Mick Goeree

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.