menu Home
Gemeente Nieuws

Locatie velden Rowdies: kijk online mee

Paul | 29 januari 2021

De velden van honk- en softbalvereniging Rowdies in het Oosterpark worden vernieuwd. De gemeenteraad heeft in december besloten om naast de voorgestelde locatie (Zuid) ook een andere locatie (Zuid Zuid) te onderzoeken. Ook heeft de raad gevraagd dit te bespreken met de sportverenigingen, omwonenden en parkgebruikers.

Beste oplossing

Met een kleine bewonerswerkgroep van onder meer 3VO Biotoop, bewonersgroep Tarbot en het wijkoverleg hebben we op een interactieve manier met elkaar gekeken naar verschillende ontwerpen, op zoek naar de beste oplossing voor alle parkgebruikers, sportverenigingen en omwonenden.

Bijeenkomst

De uitkomst van dit proces en de overwegingen daarbij laten we u graag zien tijdens een online bijeenkomst op maandag 8 februari om 19.00 uur. We nemen u dan mee in het voorstel zoals het college dit wil gaan vaststellen.

Aanmelden

Mocht u hierbij willen zijn, dan kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. U ontvangt dan een link voor de digitale bijeenkomst.

Aanmeldformulier bijeenkomst locatie velden Rowdies

Foto: Gemeente Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.