menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 10 op in Ridderkerk

Paul | 23 januari 2021

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 5487 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 10. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen is 93. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 2966. Er zijn in de afgelopen 24 uur geen inwoners van Ridderkerk opgenomen in het ziekenhuis. Er zijn in de aflopen 24 uur geen inwoners van Ridderkerk overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.