menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 21 op in Ridderkerk

Paul | 1 januari 2021

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 8215 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 731 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 21. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 151. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 2635. Het RIVM meldt voor de regio 10 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 12 nieuwe sterfgevallen gemeld, waaronder 1 inwoner van Ridderkerk.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.