menu Home
Algemeen

Gevolgen corona pandemie raken ook Wooncompas

Paul | 1 januari 2021

door Jan-Hein Visser

Met een terugblik op het jaar 2020 lijkt alles maar om één ding te draaien: de pandemie van het coronavirus. Dit heeft uiteraard ook gevolgen gehad voor de grootste sociale verhuurder in Ridderkerk en Barendrecht: Wooncompas. En deze gevolgen zijn met de nieuwe lockdown nog groter geworden: De zware lockdown beperkt namelijk ook de medewerkers van Wooncompas in verregaande mate. Dit valt op te maken uit advertenties van sommige woningen op het platform Woonnet Rijnmond, waarbij de volgende mededeling staat: “Onder voorbehoud van de huidige maatregelen rondom het COVID-19 virus, gaat de huurovereenkomst pas in na 19 januari 2021.”

Een andere bijkomstigheid van de corona-pandemie is dat Wooncompas heeft besloten haar Klantenpanel in de huidige vorm definitief op te heffen. In 2020 hebben om logische redenen al geen fysieke bijeenkomsten meer kunnen plaatsvinden. Wooncompas heeft na lang wikken en wegen besloten om dat in 2021 ook niet meer op te pakken. Immers is de corona-epidemie ook dan niet zomaar voorbij. Wel wordt nagedacht over andere vormen om huurders inspraak te geven. In een afscheidsbrief bedankt Wooncompas alle deelnemers hartelijk voor hun inzet van de afgelopen jaren, maar staat tevens open voor nieuwe (digitale) ideeën. Daarvoor kan men (van maandag t/m donderdag) contact opnemen met manager klant en service Atmane Handi op tel. 0180 – 49 49 49.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.