menu Home
Politie

Drukke avond voor hulpdiensten

Paul | 25 december 2020

Op kerstavond rond 18:40 uur zijn een man en vrouw zwaar gewond geraakt na een ongeluk met een gourmetstel/fonduepan. Beide zijn na behandeling door het Mobiel Medisch Team met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft de woning geventileerd. Een 3-jarig kind bleef ongedeerd. De politie heeft gezorgd dat het kind is opgevangen.

Even later moest de brandweer opnieuw uitrukken, dit keer voor een brand die was ontstaan in een schoorsteen van een woning aan de Nassaustraat. Met gebruik van een hoogwerker en een zogenoemde ramoneur werd de schoorsteen geveegd om zo de brandende delen uit de schoorsteen te halen. De bewoners hebben een stookverbod gekregen totdat de schoorsteen door een erkend bedrijf is geveegd.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.