menu Home
Algemeen

Rustig in het centrum van Ridderkerk

Paul | 16 december 2020

Vandaag opende Hema en Action ook de deuren in Ridderkerk. Inmiddels heeft het kabinet ingegrepen en moeten ook die winkels echt dicht tot 19 januari 2021, zij behoren niet tot de winkels die open mogen tijdens de in werking zijnde lockdown. Het kabinet maakte vanmiddag bekend dat winkels tijdens de lockdown alleen open mogen als ze minimaal 70 procent van de omzet halen uit ‘essentiële producten’, zoals voedingsmiddelen en hygiëneproducten. 
Ook in de supermarkten is het geen chaos, en kan er normaal ingekocht worden.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.