menu Home
Algemeen

Wie heb jij een mooi compliment gegeven?

Paul | 15 december 2020

De sociaal makelaars van Facet Ridderkerk zijn op 8 december bij WVC Bolnes van start gegaan met de campagne “De leukste Snertdag ooit”. In winterse sferen kregen voorbijgangers de gelegenheid iemand uit hun omgeving een hart onder de riem te steken door hen schriftelijk een compliment te maken. Opvolgende dag werd bij Wijkcentrum De Fuik deze dag gevierd. Als souvenir aan deze actie ontvingen voorbijgangers een bakje snert om thuis van te genieten. In deze feestelijke week gingen de sociaal makelaars 10 december langs de deuren met bakjes snert vanuit Wijkcentrum West en als afsluiter op 11 december in Oostendam.

Zoals u weet is een compliment leuk om te geven en zeker om te krijgen. Voor de mooiste complimenten wordt een prijs uitgedeeld. Eind dit jaar worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Deze activiteit is tot mede tot stand gekomen in samenwerking met het Maximacollege, vrijwilligers en beheer wijkvoorzieningen Centrum Bolnes, West en Drievliet, homemade koekjes van Bea en de keuken van Wendelien te Oostendam.

Deze actie heeft zich gehouden tot de maatregelen omtrent corona.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.