menu Home
Algemeen

Jongerensoos in Bolnes is verhuisd

Paul | 15 december 2020

De jongerensoos in de wijk Bolnes is verhuisd van De Klinker naar Wijkvoorzieningencentrum Bolnes. Jongeren van verschillende leeftijden kunnen, wanneer de coronamaatregelen dit toestaan, in de nieuwe jongerensoos twee keer per week terecht; op woensdag van 14.00 tot 22.00 uur en op vrijdagen van 18.00 tot 22.00 uur. Zij kunnen hier talenten ontdekken en ontwikkelen op het gebied van dans, sport, spel, koken, meedoen aan activiteiten, activiteiten organiseren of gewoon gezellig chillen met vrienden.

Voor vragen kan iedereen contact opnemen met Bjorn de Bies, jongerenwerker in de wijk Bolnes, via Bjorn.deBies@facetridderkerk.nl of 06 – 39 88 71 45. Bjorn is ook te volgen op Instagram via @Facet_Bjorn. Iedereen is welkom om een keer binnen te lopen en kennis te maken.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.