menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

BAR Afvalbeheer houdt graag samen met de inwoners de wijken in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk schoon!

Paul | 14 december 2020

Dit jaar valt kerst op vrijdag en zaterdag en daarna volgt een zondag. De afvalinzameling rondom de feestdagen is hierdoor beperkt en de ondergrondse containers worden minder vaak geleegd.

Hierdoor blijven de containers langer vol en kunnen bewoners niet zoals gewoonlijk hun afval onbeperkt kwijt. BAR Afvalbeheer zet gedurende 3 weken een extra voertuig in om ondergrondse containers te ledigen. Bewoners kunnen helpen om hun wijk schoon te houden, door bij een volle container naar de dichtstbijzijnde andere container te gaan of door afval (papier, glas, PMD+restafval)  tijdelijk in huis te houden. Het is niet toegestaan om afval naast de containers te plaatsen.

BAR Afvalbeheer doet er alles aan om de gemiste dagen zo snel mogelijk in te lopen, maar zullen hier naar verwachting enkele dagen voor nodig hebben. We rekenen op begrip van bewoners richting onze medewerkers.

Bewoners kunnen via de website Inzameling huishoudelijk afval rondom de feestdagen | BAR afvalbeheer (bar-afvalbeheer.nl) uitgebreide info vinden over de afvalinzameling in hun gemeente.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.