menu Home
Algemeen

KEPPIEVLINDER-TV KERSTSPECIAL

Paul | 10 december 2020

Lieve kerstgenoten Het is officieel, op zondag 13 december 2020 om 11:00 uur gaan we live met de allereerste🎄🎁🎅 KEPPIEVLINDER-TV KERSTSPECIAL 🎅🎁🎄Boordevol gezellige kerstmuziek, verhalen, dansjes, goocheltrucs en misschien komener wel weer speciale gasten langs, je weet het nooit natuurlijk.Oh ja en de uitzending komt uit vanuit onze geheel vernieuwde studioWij hebben er nu al heeeeel veel zin in en hopen jullie allemaal ook weer te zien.Het zou natuurlijk superleuk zijn als jullie in een gezellige kerst-outfit kijken en dan de foto’smet ons delen.Het aftellen is begonnen, nog maar 19 nachtjes slapen…..Tot dan, liefs Keppie en Vlinder

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.