menu Home
Algemeen

Complimenten uitdelen tijdens “De leukste Snertdag ooit”

Paul | 30 november 2020

De sociaal makelaars van Facet Ridderkerk gaan in december van start met “De leukste Snertdag ooit”. Deze dag staat in het teken van elkaar in winterse sferen ontmoeten. Voorbijgangers van wijkcentra krijgen de gelegenheid om onder het genot van een bakje snert aan iemand uit hun buurt een mooi compliment te schrijven. De mooiste inzendingen worden beloond met een prijs. Vóór kerst worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Wie geeft u dit jaar een compliment? Een compliment uitdelen is gratis, net als de soep die u krijgt. Alle bewoners van de wijk zijn welkom, van jong tot oud! Dinsdag 8 december kunt u terecht bij WVC Bolnes voor vegetarische snert of snert met rundvlees, woensdag 9 december bij Wijkcentrum West voor vegetarische snert, donderdag 10 december bij Wijkcentrum De Fuik met snert op oosterse wijze en vrijdag 11 december in Oostendam op de hoek Boekwijtstraat – Tarwestraat voor vegetarische snert.

Deze activiteit is tot stand gekomen in samenwerking met het Maxima college, beheer wijkvoorzieningen Centrum Bolnes, West en Drievliet en bewoners van Oostendam.

Let op: de organisatie houdt zich aan de gestelde coronamaatregelen en verzoekt u zich hier ook aan te houden. Deze actie heeft enkel doorgang als de maatregelen omtrent corona dit toelaten. Houdt de (lokale)media in de gaten. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.