menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 19 op in Ridderkerk

Paul | 26 november 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 4506 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 529 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 19. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 140. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1856. Het RIVM meldt voor de regio 7 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 6 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.