menu Home
Geen categoriePolitie

Kluisjes controle op middelbare scholen in Ridderkerk

Paul | 25 november 2020

Op dinsdag 24 november 2020 heeft er op alle middelbare scholen in Ridderkerk een kluisjes controle plaatsgevonden. De scholen, gemeente Ridderkerk en de politie willen samen een veilige omgeving, de kluisjes controle is daar een onderdeel van. De scholen controleren de kluisjes op aanwezigheid van verboden goederen zoals: wapens, drugs en vuurwerk. Er is tijdens deze controle alleen een kleine hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. de politie meldt dat ze ontzettend blij zijn, dat er geen wapens en drugs zijn aangetroffen!

foto’s: Politie Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.