menu Home
Politie

Fietser gewond na aanrijding met RET lijnbus

Paul | 25 november 2020

Een fietser is woensdagmorgen omstreeks half acht gewond geraakt na een aanrijding met een RET lijnbus op de Paltrokmolen in Ridderkerk. De fietser kwam door de aanrijding gedeeltelijk onder de bus terecht.

Omdat de fietser mogelijk bekneld zou zitten kwam de brandweer ter plaatse, en werd ook de traumaheli opgeroepen. Het letsel bleek mee te vallen, de fietser is naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht door de politie.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.