menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 15 op in Ridderkerk. 5 Ridderkerkers overleden, de afgelopen 24 uur.

Paul | 24 november 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 3979 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 352 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 15. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 143. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 1819. Het RIVM meldt voor de regio 13 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 19 nieuwe sterfgevallen gemeld, waaronder 5 inwoners van Ridderkerk

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.