menu Home
Algemeen

Deel jouw ideeën met Facet Ridderkerk

Paul | 23 november 2020

Facet Ridderkerk roept alle Ridderkerkers op om ideeën voor coronaproof activiteiten en/of ontmoetingen te delen. Heb jij een leuk idee voor een activiteit in Ridderkerk, jouw wijk, buurt of straat? Laat het Facet Ridderkerk weten. De leukste ideeën worden ook daadwerkelijk uitgevoerd en georganiseerd samen met jou.

Deel jouw idee voor 7 december via info@facetridderkerk.nl of telefonisch via 0180 – 432 350. Kies zelf voor welke doelgroep de activiteit is, de enige randvoorwaarde is dat het gaat om activiteit voor volwassenen (18 +). Geef in drie zinnen aan waarom jouw idee het leukste idee is en maak een grove schatting van wat het zou kosten om dit te organiseren. Als jouw idee wordt uitgekozen, dan ontvang je uiterlijk 14 december bericht.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.