menu Home
Algemeen

Vrijwilligersacademie gelanceerd

Paul | 9 november 2020

Donderdag 5 november was een feestelijke dag voor Facet Vrijwilligerssteunpunt: de Vrijwilligersacademie werd gelanceerd. De Vrijwilligersacademie is een online platform van samenwerkende partnerorganisaties in Ridderkerk. Neem een kijkje via https://vrijwilligersacademie.facetridderkerk.nl.

Actueel overzicht

De website biedt een actueel overzicht van interessante cursussen, trainingen, lezingen, workshops en e-learnings voor vrijwilligers door (Ridderkerkse) vrijwilligersorganisaties. Als u zich verder wilt verdiepen en ontwikkelen in onderwerpen die u in uw vrijwilligerswerk tegenkomt, bent u hier aan het juiste adres.

Direct aanmelden

De Vrijwilligersacademie is er voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in Ridderkerk. Voor vrijwilligers die al een steentje bijdragen, maar ook voor degenen die nog op zoek zijn naar een geschikte plek. Het cursusaanbod is gevarieerd en vaak gratis. Maak een vrijwilligersaccount aan. U krijgt meteen toegang tot het laatste aanbod en u kunt zich makkelijk in- en uitschrijven voor cursussen.

Partner worden

Alle organisaties en instellingen in Ridderkerk die werken met vrijwilligers kunnen partner worden. Partners kunnen kennis en kunde leveren via trainingen en themabijeenkomsten. Word ook partner en draag bij aan de ontwikkeling van vrijwilligers in Ridderkerk. Partner worden is heel eenvoudig en levert u ook nog eens voordelen op!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Vrijwilligersacademie of heeft u hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem contact op met Suat Tas van Facet Vrijwilligerssteunpunt via Suat.Tas@facetridderkerk.nl of 06 – 340 87 157.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • Ad Koppendrayer Vishandel
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Soep op wielen
 • Laatste Nieuws
 • Ook voor je pasfoto’s Handyman Ridderkerk
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Steun de Bieb
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • CategorieënThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.