menu Home
Algemeen

Volledige Lockdown ligt nog op de loer voor onze regio

Paul | 3 november 2020

Een complete lockdown ligt op de loer voor de Veiligheids Regio Rotterdam, ook voor Veiligheids Regio Zuid-Holland-Zuid is dit nog een optie. Dat liet premier Mark Rutte weten tijdens een persconferentie. De cijfers in onze regio geven vooralsnog weinig reden tot optimisme. Het aantal besmettingen blijft erg hoog en nergens is de druk op de ziekenhuizen zo groot als in onze regio.

Volgens Rutte gaat het dan om een avondklok, een beperking van de openstelling van de winkels en sluiting van de scholen vanaf het voortgezet onderwijs. ,,We houden de vinger aan de pols en kijken de komende dagen of en waar deze maatregel nodig is”, aldus Rutte.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.