menu Home
Algemeen

Wethouder Marco Oosterwijk besmet met Corona.

Paul | 28 oktober 2020

Bij de Ridderkerkse bestuurders worden alle coronamaatregelen zorgvuldig in acht genomen. Helaas heeft dat niet kunnen voorkomen dat het Ridderkerkse college van B&W te maken heeft met een Covid-19 besmetting. Wethouder Marco Oosterwijk heeft corona. De woordvoerder van het college van B&W vind dit een privรฉ aangelegenheid en wil verder niet op het bericht ingaan.


Update van de wethouder:
Kort bericht: ik heb geen Corona. Dat had ik wel ruim drie weken geleden: positief getest, gelukkig slechts lichte klachten en thuis doorgewerkt. Vooral dit: veel sterkte aan iedereen die zwaar(der) getroffen is… Waardering voor alle onderlinge hulp en ondersteuning in Ridderkerk!Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.