menu Home
Algemeen

Verdachten dodelijke schietpartij Ridderkerk langer vast.

Paul | 23 oktober 2020

De verdachten in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij in Ridderkerk van zaterdag 17 oktober blijven 14 dagen langer vast zitten. Dat heeft de rechter-commissaris vandaag beslist. Bij de schietpartij kwam een 30-jarige man om het leven. Een 32-jarige man raakte zwaargewond.

Verdenking
De 26-jarige man uit Breda wordt verdacht van moord dan wel doodslag op de 30-jarige man en verdacht van poging daartoe op de 32-jarige man. Mogelijke aanleiding van het schietincident zou een mislukte drugsdeal zijn. Om die reden worden zowel de 26-jarige man uit Breda als de 33-jarige Rotterdammer verdacht van handel in verdovende middelen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.