menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 46 op in Ridderkerk

Paul | 23 oktober 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 10007 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 1574 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 46. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 259. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 979. Het RIVM meldt voor de regio 10 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 3 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.