menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 35 op in Ridderkerk

Paul | 21 oktober 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 8764 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 1184 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 35. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 242. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 893. Het RIVM meldt voor de regio 16 nieuwe ziekenhuisopnames. Er is in de afgelopen 24 uur in de regio 10 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Lees alle cijfers voor Ridderkerk hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.