menu Home
Algemeen

Huurders oude huishoudschool in de kou

Paul | 21 oktober 2020

Al bijna 6 weken zitten we in de kou vertelde Manual Hartman vandaag in het programma “Studio Zuid-Oost”. Villex laat ons gewoon in de kou zitten en komen elke keer met andere verhalen. Er zou een aannemer of monteur geweest zijn, maar niemand heeft hem gezien en de verwarming staat volgens de meter gewoon zonder water. Verhuurde Villex beaamt dat er iets mis is met de verwarming en zegt dat het een complex probleem is, waar onderdelen voor besteld zijn. Wij hebben de gebruikers tijdelijke alternatieve verwarming aangeboden middels straalkacheltjes. Zij kunnen het bij ons kenbaar maken indien zij hier gebruik van willen maken, zodat wij dit voor hen kunnen verzorgen. Volgens Manuel is die optie inderdaad gisteren via een e-mail aangeboden aan de verhuurders, maar dat biedt voor de ruimtes van ca. 50 m2 met enkel glas geen oplossing. Als iedereen voldoende straalkacheltjes zou gaan gebruiken is maar de vraag of het stroomnet dat houd, ” Ze moeten het gewoon oplossen en echt een vakman sturen “. De gemeente Ridderkerk, die eigenaar is van het pand en het beheer aan Villex heeft overgedragen zit er ook achteraan, maar Villex laat ons echt stikken, aldus Manuel. We zijn het echt helemaal zat en hopen dat de media aandacht mensen wakker schud, dit kan echt niet langer.

Villex verduidelijkt nog in een schriftelijke reactie: Villex plaats gebruikers in leegstaand vastgoed om dit te beschermen. Het betreft vaak, zo ook in het geval van de Koninginneweg, een oud pand.

De gebruikers van de Koninginneweg gebruiken de ruimtes dus op basis van een antikraak overeenkomst. Dit betekent dat zij slechts een lage vergoeding per maand betalen, inclusief gas water en elektra. We hebben hier dus te maken met een oud pand en verouderde installaties. Deze vervelende situaties komen onverhoopt dus wel eens voor.

Uiteraard streven wij er naar om dit soort situaties altijd op de zo kort mogelijke termijn op te lossen en houden de gebruikers en de eigenaar van het vastgoed ( in dit geval gemeente Ridderkerk) hier van op de hoogte.

Huishoudschool aan de Koninginneweg
MH Leather Design
Body & Mind
Modevakschool

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.