menu Home
Algemeen

Wijziging tijden van koopavonden!

Paul | 20 oktober 2020

In verband met de COVID-19 maatregelen zijn de gebruikelijke openingstijden op de vrijdag koopavond in het Winkelhart Ridderkerk gewijzigd. De sluitingstijd voor winkels is vervroegd naar 20.00 uur. Er is een uitzondering voor de supermarkten die de gebruikelijke openingstijden mogen aanhouden. Na 20.00 uur is er een verbod op de verkoop van alcohol. 

Voor kwetsbaren hebben zowel Albert Heijn als de Jumbo iedere dag speciale uren van 7.00 uur tot 9.00 uur in de ochtend. Alle andere bezoekers wordt verzocht deze uren te vermijden. 

Verder blijven de andere maatregelen onverminderd gehandhaafd. Houd 1,5 meter afstand, maak gebruik van de ontsmettingsmiddelen bij binnenkomst, kom zoveel mogelijk alleen, zowel binnen als buiten mogen groepen niet groter zijn dan maximaal 4 personen, winkels voeren een deurbeleid met beperkte toegang, vermijd drukte en draag een mondkapje.

Zoals bekend zijn de horecagelegenheden gesloten. Wel zijn er mogelijkheden voor take-away. Informeer bij uw favoriete horeca welke opties er zijn. 

 

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

  1. Henny

    20 oktober 2020 at 14:38

    Laat de supermarkten dan ook de ouderen verzoeken om niet op andere tijden te komen wat nu wel het geval is. Ze lopen met zijn 2en door de supermarkt en letten nergens op.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.