menu Home
Algemeen

Rabobank in Ridderkerk gaat verhuizen

Paul | 20 oktober 2020

Vanaf maandag 9 november bent u van harte welkom op de nieuwe locatie aan het Koningsplein, naast Wooncompas. De vestiging aan het Sint Jorisplein sluit op 6 november om 17:00 uur haar deuren. De automaten kunt u t/m vrijdag 30 oktober gebruiken. Op de nieuwe locatie zijn geen automaten aanwezig. Voor locaties van automaten verwijzen wij u naar locatiewijzer.geldmaat.nl Geldmaat

Paul Mallee, directeur Particulieren van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden: “Deze wijziging is nodig omdat steeds meer klanten hun bankzaken online regelen. Het bezoek aan een vestiging is daardoor afgenomen. Daarnaast maken de geldautomaten van de Rabobank, en die van de andere banken, plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Om die redenen gaan wij verhuizen naar een kleiner pand. Ondanks deze gewijzigde dienstverlening blijven we er voor onze klanten, alleen op een andere manier”.

Nieuwe locatie Koningsplein 50

Links van de ingang van Wooncompas vindt u de nieuwe Rabobank. U bent hier van harte welkom voor uw dagelijkse bankzaken. De openingstijden zijn maandag van 13:00 uur tot 17:00 uur en dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. woensdag gesloten.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.