menu Home
Politie

Poging beroving in Drievliet – ’t Zand ?

Paul | 19 oktober 2020

Vrijdagavond heeft er een vermoedelijke poging beroving plaatsgevonden in Drievliet -’t Zand in Ridderkerk.

De politie meldt dat er niet daadwerkelijk een beroving heeft plaatsgevonden.  Twee jongens, de slachtoffers, gaven aan de ze hadden staan te chillen bij de hangplek onder de Sporthal Drievliet. Daar werden ze door een groepje aangesproken. De jongens zijn weggelopen vanaf de hangplek onder de sporthal en zijn de Vlietlaan overgestoken en verder. Ze zagen dat de groep hen achtervolgden en ze zijn verder weg gerend, naar huis. Onderweg keken ze om en zagen dat één van de achtervolgers een groot mes in zijn handen had. Thuis aangekomen was de groep omgekeerd en weer weggerend. De slachtoffers denken dat het gaat om een poging beroving.  

Ze hebben de politie gebeld, het signalement doorgegeven vervolgens heeft de politie in de omgeving naar dit groepje gezocht maar helaas niet gevonden. Het onderzoek gaat verder, o.a. met het zoeken naar getuigen en camerabeelden.

heeft u beelden en/of meer informatie bel dan 0900 – 8844

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.