menu Home
Algemeen

Naar het Albert Schweitzer Ziekenhuis? Beantwoord alstublieft eerst de drie coronavragen

Paul | 19 oktober 2020

Gaat u als patiënt of bezoeker naar binnen bij een van de locaties van het Albert Schweitzer ziekenhuis? Dan vragen het ziekenhuis u om eerst drie korte gezondheidsvragen te beantwoorden. Hiermee helpt u om het ziekenhuis een veilige omgeving te houden, waar corona zo weinig mogelijk kans maakt. Beantwoord de vragen alstublieft eerlijk.

Het kan op drie manieren:

  • U kunt de vragen vanaf 24 uur vóór uw komst al beantwoorden via deze pagina ( < klik hier).
  • U kunt op de posters bij de ingang een QR-code scannen en de vragen ter plekke op uw telefoon beantwoorden
  • U kunt binnen bij een aanmeldzuil de vragen beantwoorden

Krijgt u na het beantwoorden een groen vlak te zien, dan mag u zonder beperkingen naar binnen. Na beantwoording online kunt u op vertoon van het groene vlak meteen doorlopen en hoeft u niet naar de aanmeldzuil. Dit gaat dus het snelst.  

Ziet u online of op de zuil een oranje vlak, dan krijgt u van een van de medewerkers bij de entree een medisch mond-neusmasker. Hiermee kunt u doorlopen naar de afdeling.

Naast deze screening vragen het ziekenhuis u om in alle gebouwen steeds een eigen mond-neusmasker te dragen. Beperk uw bezoek aan het ziekenhuis zo veel mogelijk en houd steeds anderhalve meter afstand tot anderen.

Bloedprikken locatie Dordwijk gesplitst
Om bij het bloedprikken opstoppingen te voorkomen, zijn er voortaan twee routes naar twee verschillende ruimtes.

  • Komt u bloedprikken op verzoek van uw huisarts of verloskundige, of wilt u naar de Trombosedienst? Dan mag u naar binnen door de aangegeven deur links van de hoofdingang. U wordt binnen verder begeleid naar de zesde verdieping (per lift).
  • Komt u bloedprikken op verzoek van een arts of behandelaar uit het ziekenhuis? Dan kunt u terecht op de vertrouwde plek in de centrale hal. Dit kan zowel voor als na uw bezoek aan de arts of afdeling. Volg de routes en de aanwijzingen van de medewerkers.

Wilt u in beide gevallen vooraf ook de gezondheidsvragen beantwoorden?

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.