menu Home
Algemeen

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 13 op in Ridderkerk

Paul | 5 oktober 2020

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt dat de afgelopen 24 uur in Nederland bij 4581 mensen het nieuwe coronavirus is vastgesteld. Zo zijn er in de regio 830 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 13. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen 7 dagen opgelopen naar 86. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 415. Het RIVM meldt 9 nieuwe ziekenhuisopnames. Er zijn in de afgelopen 24 uur in de regio 2 nieuwe sterfgevallen gemeld.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play