menu Home
Algemeen

Speculaaspoppen actie 2020 bij Harmonie Slikkerveer

Paul | 4 oktober 2020


De speculaaspoppenactie is weer van start gegaan. Juist in deze corona-tijdperk is er behoefte aan gezelligheid, wat is er dan lekkerder als een speculaaspop bij de koffie of thee en nog leuker er een cadeau te doen aan familie en vrienden.

TRADITIONEEL GESCHENK
De speculaaspop is een Nederlandse traditie waarvan de oorsprong teruggaat tot de 16e eeuw. Deze stevige maar toch ook brosse gekruide koek wordt gemaakt van bloem, bruine basterdsuiker, boter, speculaaskruiden en specerijen. De bruine basterdsuiker en de donkergekleurde speculaaskruiden geven speculaas de uiteindelijke, kenmerkende donkere kleur en de kruidige zoete smaak. De speculaaspop is onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse cultuur. Speculaas hoort bij de decembermaand en is een traditioneel geschenk rond de komst van Sinterklaas.

MOOIE LUXE DOOS
De leden van Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer verkopen dit jaar voor de 10e keer heerlijke speculaaspoppen om de clubkas aan te vullen, welke door alle perikelen rondom het corna-virus aardig leeg aan het worden is.
De speculaaspop is maar liefst 40 cm groot, weegt 500 gram en is verpakt in een mooie luxe doos! De prijs voor zo’n heerlijke sinterklaas lekkernij is € 5.

Wilt u onze vereniging ondersteunen en genieten van een speculaaspop, dan kunt u deze online bestellen met opgave van een van onze leden zodat deze kans maakt op een mooie prijs.

IDEE VOOR BEDRIJVEN
Een speculaaspop is ook een leuk idee om cadeau te geven aan personeel of relaties. Bij grotere afnames krijgt u ook nog eens korting: bij meer dan 50 stuks 5%, bij meer dan 100 stuks zelfs 10%. Het is mogelijk hiervoor een factuur te ontvangen.

DIRECT ONLINE BESTELLEN

Klik op de foto voor direct bestellen

HEB JE GEEN IDEAL KLIK DAN HIER 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.