menu Home
Geen categorie

RIVM update: Positieve Covid-19 testen lopen met 9 op in Ridderkerk.

Paul | 2 oktober 2020

In de afgelopen 24 uur zijn er in de regio 622 nieuwe positieve testen bij gekomen. Voor Ridderkerk betekent het, dat het aantal personen dat positief getest is ( geweest ) met het corona virus is toegenomen met 9. Het aantal Ridderkerkers dat positief getest is in de afgelopen week loopt op naar 72. Het aantal positief geteste Ridderkers sinds het begin van de pandemie staat op 373. Het RIVM meldt ook 2 sterfgevallen in de regio.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.