menu Home
Algemeen

Fietsersbond repareert fietsverlichting

Paul | 30 september 2020

Inwoners van Ridderkerk die een fiets hebben met kapotte verlichting, kunnen dit op zaterdag 3 oktober gratis laten repareren door vrijwilligers van de Fietsersbond. De Fietsersbond maakt zich al jaren hard voor goede fietsverlichting, vandaar deze actie. De vrijwilligers staan van 11.00 uur tot 16.00 uur bij de fietsenstalling op de Jan Steenstraat.

De Fietsersbond vindt het belangrijk dat fietsers verlicht fietsen. Dat scheelt ongelukken, bijna-ongelukken en veel ergernis bij andere weggebruikers. Hoe beter je gezien wordt, hoe meer anderen rekening met je kunnen houden en hoe veiliger het is in het verkeer. Met een goed verlichte fiets kom je veilig en zonder boete thuis.

Naast de reparaties wordt informatie verstrekt over veilig fietsen, een goede verlichting en kunnen banden worden opgepompt. Op www.fietsersbond.nl/fietsverlichting is informatie te vinden over goede fietsverlichting, reparatie en onderhoud van fietsverlichting.

De Fietsersbond is de grootste belangenvereniging van fietsers in Nederland met meer dan 30.000 leden en 1800 actieve vrijwilligers. De regionale afdeling Rotterdam en omstreken overlegt regelmatig met de gemeente over het verbeteren van fietsroutes en fietsvoorzieningen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play