menu Home
Algemeen

Een grote bouwplaats in Oostendam

Paul | 19 september 2020

Op dit moment wordt groot onderhoud gepleegd aan woningen in de Tarwestraat. Op een eerder door Ridderkerk FM geplaatst bericht kwam een reactie van een bewonder dat er door kinderen gespeelt word tussen de bouwvakkers. In een deel van de straat komt er een kraan midden op te staan om aan de voor- en achterkant van de woningen werkzaamheden te verrichten. De aannemer hoopt dat de kraan donderdag, na afronden van de tilwerkzaamheden weer van de weg is. De woningen staan voor en achter in de steigers. Een gedeelte van de tarwestraat is afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer uit Overijssel beaamt dat de grote renovatie helaas niet zonder overlast kan, maar ze proberen het tot een minimum te beperken, en hoopt dat de bewoners straks hartstikke blij zijn met het eindresultaat.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.