menu Home
Algemeen

Leefbaar Ridderkerk gaat opruimen, en roept iedereen op mee te doen !

Paul | 14 september 2020

Over de hele wereld komen op 19 september 2020 mensen in actie tegen zwerfafval. Stichting Nederland Schoon en de Plastic Soup Foundation sloegen in Nederland de handen ineen. Leefbaar Ridderkerk komt in actie en gaat ook opruimen. Doet u ook mee ? Ruim het zwerfafval op in uw eigen omgeving, zo maken we samen Ridderkerk schoon, heel en veilig !Catootje vindt het een feest om een flesje onderweg tijdens uitlaten mee te sjouwen

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.