menu Home
AlgemeenGemeente Nieuws

Help mee, red een perenboom!

Paul | 19 augustus 2020

Door de coronacrisis zijn veel fruitbomen niet verkocht. In plaats van de bomen te versnipperen en verbranden, geven kwekers ze liever een tweede kans. Op zaterdag 22 augustus tussen 15.30-20.00 uur, zondag 23 augustus tussen 12.00-16.00 uur, vrijdag 28 of zaterdag 29 augustus tussen 10.00-14.00 uur kun je bij Loods 38 (bij het station in Barendrecht) een gratis perenboom ophalen. We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die aanstaande zaterdag 22 augustus om 15.30 uur willen helpen met legen van een vrachtwagen met perenbomen bij Loods38. De boompjes staan op pallets en deze worden met een heftruck uit de vrachtwagen gehaald. Vervolgens moeten de pallets worden geleegd. Hierbij kunnen we wel wat hulp gebruiken! Wil je meehelpen? Meld je aan via ri@borboletamariposa.nl. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door meerbomen.nu, Operatie Steenbreek, Olympic Food Group B.V. en BorboletaMariposa.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play