menu Home
Algemeen

Nieuwe coronacijfers van het RIVM

Paul | 4 augustus 2020

Afgelopen week zijn er 2.588 nieuwe personen gemeld die positief getest zijn op COVID-19. Dat zijn er 1.259 meer dan het aantal meldingen van vorige week. Er zijn in de afgelopen week 44 patiënten gemeld die voor COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Dat zijn er 21 meer dan vorige week.
Voor Ridderkerk betekend dat in de afgelopen 2 weken een toename van 22 besmettingen. Ridderkerk is daarmee geen uitzondering in de regio Rotterdam waar het aantal besmettingen dagelijks verder lijkt te stijgen. Bij de vorige meting ( 1 t/m 14 juli ) was slecht 1 inwoner van Ridderkerk positief getest.
Er zijn vooralsnog geen ziekenhuisopnames bekend.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play