menu Home
Algemeen

De Formulierenbrigade helpt u!

Paul | 3 augustus 2020

 

De Formulierenbrigade helpt u! Wie het moeilijk vindt om formulieren in te vullen, kan de Formulierenbrigade om hulp vragen. Iedere donderdag staan er vrijwilligers voor u klaar. De Formulierenbrigade is er voor alle inwoners van Ridderkerk.
De formulierenbrigade helpt u bij het invullen van formulieren en aanvragen onder andere voor:
bijzondere bijstand, de collectieve zorgverzekering voor minima, Ridderkerkpas en andere inkomensondersteunende regelingen;

kwijtschelding gemeentelijke belastingen en waterschapsbelasting;

inschrijving Woonnet Rijnmond;

aanvragen van een uitkering;

leerlingenvervoer.

Het spreekuur wordt iedere donderdagochtend gehouden van 9:00 tot 12:00 uur bij het klantcontactcentrum van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Er wordt gewerkt op afspraak van een half uur. Als er meer tijd nodig is, zal er een vervolgafspraak worden gemaakt. Wilt u een afspraak maken? Bel dan met Facet Ridderkerk 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar info@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.