menu Home
Algemeen

Union Investment koopt distributiecentrum van 33.500 m2 in Ridderkerk

Paul | 27 juli 2020

De locatie werd ontwikkeld door Somerset Capital Partners en gebouwd door bouwbedrijf Vrolijk. Frank Kersten, partner bij Somerset Capital Partners onderstreept het hoogtechnologische en duurzame karakter van het nieuwe distributiecentrum: ‘Wij zijn verheugd het hypermoderne distributiecentrum te realiseren en daarmee de huidige en toekomstige groei van Bakker Barendrecht en haar klanten te accommoderen.’
Somerset Capital Partners verkocht het distributiecentrum van circa 33.500 m2 aan Union Investment. De nieuwbouw werd afgelopen maand opgeleverd aan huurder Bakker Barendrecht. Op het kavel van 6,6 hectare aan de Laurierweg is een logistiek centrum van circa. 33.500 vierkante meter gebouwd. Met deze nieuwbouw breidt Bakker Barendrecht (onderdeel van Greenyard), haar bestaande capaciteit in Ridderkerk uit. Het nieuwe gebouw is duurzaam en energiezuinig gebouwd.

Foto: Bouwbedrijf Vrolijk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play