menu Home
Algemeen

Compilatie afscheidsavond groep 8 van de Driemaster

Paul | 16 juli 2020
We hadden afgelopen dinsdag de afscheidsavond in Theater Het Plein. We hebben daar een compilatie van gemaakt die we graag met jullie willen delen en waarmee we ook theater Het Plein weer enorm willen bedanken!

Het theater biedt scholen, voor een zeer scherpe prijs, het theater aan om daar de afscheidsavond te kunnen houden. Een unieke beleving voor de kinderen om er een onvergetelijke avond van te maken. Nog één keer knallen op een geweldige plek. Ook de samenwerking met ‘Radiate’, het bedrijf voor licht/geluid waar het theater mee samenwerkt, is erg prettig. Het is elk jaar weer een feestje om de afscheidsavond in het theater te organiseren en de kinderen, ouders en andere gasten kijken er ook enorm naar uit. Er zijn veel mogelijkheden en dat waarderen wij!
Theater Het Plein en Radiate: BEDANKT! Tot volgend jaar.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.