menu Home
Algemeen

Verhuizing Basisschool De Driemaster

Paul | 13 juli 2020

En dan is het zover, de eerste verhuizing van basisschool De Driemaster. Wij krijgen een nieuw schoolgebouw aan de Randweg en verhuizen daarom naar een tijdelijke locatie aan de Platanenstraat 6 (Ridderkerk). Deze week zijn de leerkrachten samen met de ouders hard bezig met het inpakken van verhuisdozen. Volgende week woensdag komen de verhuizers om alle spullen over te brengen naar het tijdelijke gebouw. Het voordeel van het tijdelijke gebouw is onze mogelijkheid tot het gebruiken van extra, 6e groep. Wij groeien in leerlingaantallen en hebben +/- 125 leerlingen. Daarom draaien we volgend schooljaar met twee kleutergroepen, een groep 3/4, groep 5, groep 6/7 en groep 8. Zo creëren we kleinere klassen en kunnen we ons nog meer richten op onderwijs op maat. Het nieuwe gebouw komt op de plek van ons huidige gebouw. Het is nog niet bekend wanneer dit gebouw er definitief zal staan, maar we kijken er natuurlijk al met veel plezier naar uit. Omdat er de komende weken een hoop staat te gebeuren komen wij in de laatste vakantieweek (24 t/m 28 augustus) elke werkdag met een vlog over de verhuizing. Van inpakken en verhuizen tot uitpakken en inrichten, alles komt voorbij. Deze verhuisvlogserie is te bekijken via onze website www.dedriemaster-levwn.nl en via ons Youtube-Kanaal ‘Basisschool De Driemaster Ridderkerk’. Daarnaast kunt u ons ook volgen via Facebook en Instagram.

Dit jaar kon onze open dag niet doorgaan i.v.m. de corona-maatregelen. We kunnen ons voorstellen dat nieuwe/geïnteresseerde ouders toch graag een afspraak willen maken en we nodigen hen daarom ook van harte uit om een afspraak te plannen. Ouders kunnen bellen (0180-411500) of een mailtje sturen (gbsdedriemaster@levwn.nl) voor een kennismakingsgesprek, rondleiding en een PR-tasje.

We kijken ernaar uit om te starten op de tijdelijke locatie en hebben nu alweer zin in het nieuwe schooljaar.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.