menu Home
Algemeen

Wijk Slikkerveer wint 2 prijzen in Postcodeloterij

Paul | 17 juni 2020

Een hele wijk (postcodegebied 2983) in Ridderkerk is dubbel in de prijzen gevallen bij de trekking van de Postcode Loterij. Deelnemers winnen een cadeaukaart ter waarde van € 50,- en een dagje uit voor 4 personen.

Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Ridderkerk verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. De winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd. Welke lokale ondernemers deelnemen aan deze actie is vooralsnog niet bekend.

Het dagje uit voor 4 personen komt helaas niet ten goede aan de lokale ondernemers.

Tip: Je kan je hapje en drankje ook meenemen en zo toch de ondernemers in Ridderkerk steunen !

17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten
De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio’s er hun voordeel mee doen.
Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply

  • cover play_circle_filled

    Goud en Foutshow ( 27-08-2020 )

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play