menu Home
Algemeen

Reserveren voor Kinderboerderij De DierenHof

Paul | 10 juni 2020

De Dierenhof gaat vanaf 11 juni proefdraaien met bezoekers.

Helaas zijn wij een tijdje gesloten geweest i.v.m. het caronavirus (COVID-19).
Maar zonder jullie als bezoekers was het toch niet hetzelfde we zijn daarom hard bezig geweest met een plan om weer veilig open te kunnen. We vinden het weer erg fijn om jullie te mogen ontvangen. Wel is het een beetje anders dan anders, we hopen dat jullie onze instructies op willen volgen zodat we ook op een veilige manier open kunnen blijven. Bij de ingang zult u hartelijk ontvangen worden en kan u laten zien dat u gereserveerd heeft tegelijk staat daar desinfectie voor uw handen dit is dan ook verplicht. Dan kunt u weer gaan genieten van al onze dieren en wie weet komt onze boerderij-poes Loesje u nog wel begroeten. Helaas kunt u zoals u normaal bij ons gewent bent niet in de geiten wei en niet de deuren van de konijnenhokken openmaken. I.v.m. uw en onze veiligheid is ook ons sanitair gesloten. We hebben we een verplichte looproute deze staat duidelijk aangegeven hou altijd 1,5 meter afstand met elkaar. We willen u alvast bedanken voor uw begrip.

Zo dat gezegd hebbende is het tijd op weer lekker te gaan genieten van al onze mooie lieve dieren.

m.v.g. Het hele team van de kinderboerderij de Dierenhof
Voor reserveren klik hier

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.