menu Home
AlgemeenGeen categorie

Online Pubquiz Ridderkerk

Paul | 25 mei 2020

Grand cafe Burgerzaken en Bibliotheek AanZet Ridderkerk worden directe buren als de bibliotheek verhuist naar het gemeentehuis. Dan zitten we samen met Filmhuis Ridderkerk, de muziekschool Ridderkerk en de wereldwinkel vlak bij elkaar. En een goede buur is beter dan een verre vriend! Graag willen we voor heel Ridderkerk een ‘goede buur’ zijn! Vooruitlopend op de verhuizing willen we nu alvast een klein voorproefje geven van wat een goede samenwerking kan brengen. Omdat we elkaar niet live kunnen ontmoeten maar wel op zoek zijn naar ontspanning en gezelligheid bieden we daarom nu graag de Online Pubquiz aan.
Online Pubquiz vanuit huis
De Online Pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night is helemaal quarantaine-proof; je kunt veilig – online – vanaf de bank meedoen. Dus stel een team samen met je vader of moeder, zoon of dochter, broer of zus! Of stel een team samen met je vrienden op afstand en communiceer met elkaar via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Zoom of Jitsi. Lekker drankje erbij en je gezellige avond kan beginnen. En elke week maak je kans op de prijs voor het beste team uit de omgeving. De Online Pubquiz start woensdagavond 27 mei om 20.30 uur. Meer weten? Kijk op: https://quiznight.nl/.

Hoe werkt het?
Stel je team samen en reserveer woensdagavond 20.30 uur in je agenda. Je kunt in je eentje mee spelen, of samen met familie- en vrienden;
verzin een leuke teamnaam die start met je eigen postcode. Voorbeeld: 2981Ridderkerksbeste;
ga naar de website https://quiznight.nl/ of naar Facebook: fb.me/mrbrightsquiznight op de ingeplande datum en tijd. En kijk naar de live pubquiz uitzending;
download de online antwoordformulieren, vul hier je teamnaam (+ postcode), e-mailadres en stuur de antwoorden per ronde in;
deelname is gratis, een donatie voor de makers van de pubquiz wordt gewaardeerd;
je hoeft je team niet vooraf aan te melden voor de pubquiz, het inzenden van je antwoordformulier op de avond zelf is gelijk je aanmelding. Er is geen limiet op het aantal teams dat kan meespelen;
voor uitgebreide uitleg bekijk de handleiding op www.quiznight.nl.
Prijs voor beste team uit de regio
Wellicht ten overvloede, maar we gaan er natuurlijk wel vanuit dat er eerlijk wordt gespeeld. Dus geen gebruik van apps en ook niks opzoeken op internet. Het is toch veel leuker om te ontdekken hoeveel je nu écht weet?

Voeg voorafgaand aan je teamnaam je postcode toe alleen dan kun je meedingen voor de prijs. Wij krijgen de uitslagen toegestuurd en het beste team vanuit de omgeving ontvangt één van de prijzen. De postcodes van Ridderkerk (en die dus kans maken op een prijs) zijn: 2980 t/m 2989

Praktische informatie
Wat: Ridderkerk Online Pubquiz
Wanneer: woensdag 27 mei, om 20.30 uur
Waar: Bij jou thuis
Voor wie: Iedereen
Deelnemers: Burgerzaken, Wereldwinkel, Muziekschool, Filmhuis Ridderkerk, Bibliotheek AanZet

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.