menu Home
Algemeen

‘Wel koffie, geen geleuter’

Paul | 17 juni 2024

De Sociaal Werkers Ouderen van Facet Ridderkerk organiseren wederom een serie van 6 gespreksbijeenkomsten in samenwerking met Centrum Levensvragen Drechtsteden met het thema “Zingeving”.

Bent u iemand die behoefte heeft aan een goed gesprek over dingen die ertoe doen in uw leven?

Samen met gespreksleider Leonneke Domburg, zingevingscoach Centrum Levensvragen Drechtsteden gaan we het hebben over diverse thema’s.

Voorbeelden kunnen zijn liefde, dood, verbondenheid en zingeving.

Deze gesprekken zijn bedoeld om de geest te slijpen, door geïnteresseerd te luisteren, te (be)vragen, te delen, te ervaren en misschien ook wel om er stil van te worden. Samen bepalen de deelnemers met welk thema zij aan de slag gaan.

Wat is de zin van het leven?

Uw eigen unieke levensloop. De zin van het leven betekent voor iedereen iets anders. Dit komt door uw eigen unieke levensloop en verhaal. In de bijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over verschillende levens-thema’s waardoor u geprikkeld wordt om hierover met elkaar van gedachten te wisselen.

Waar & wanneer?

Locatie: Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5.

De serie bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur op de dinsdagochtend.

Inloop vanaf 09:30 uur, we starten om 10:00 uur tot 11:00 uur met een uitloop tot 11:30 uur. Data: 24 september, 8 en 22 oktober, 12 en 26 november en 10 december 2024.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door langs te gaan bij de balie van Facet Ridderkerk of te bellen met 0180 – 432 350. Na aanmelding heeft u een korte intake met één van de Sociaal Werkers Ouderen.  U bent van harte welkom om mee te doen.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis. Voor de koffie/thee wordt gezorgd.

We houden een maximum aan van 10 personen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.