menu Home
Algemeen

Sportactiviteiten Zomerfestijn

Paul | 17 juni 2024

De inschrijvingen voor het Zomerfestijn zijn van start gegaan. Wilt u lekker sportief bezig zijn in de zomer? In de maand juli organiseert Facet Ridderkerk verschillende beweegactiviteiten.

Elke dinsdagochtend van 10:00 – 11:00 uur biedt Christa van Gent sportief wandelen aan in het Oosterpark. Tijdens deze sportieve wandeling wordt er stevig doorgelopen en onderweg worden er verschillende oefeningen gedaan. Er worden krachtoefeningen gedaan maar er wordt ook gewerkt aan de lenigheid en stabiliteit. Alle spieren komen aan bod. De kosten per les zijn € 5,00 per persoon.

Op donderdagochtend 4, 11 en 18 juli van 10:30 – 12:00 uur worden er yoga wandelingen georganiseerd door Mike Hartog. Tijdens de yoga wandelingen zal er aandacht worden besteed aan ademhaling, concentratie, het bewegen van het fysieke lichaam en de prikkelingen van de zintuigen. De kosten per wandeling zijn € 7,50 per persoon.

Elke maandagmiddag van 13:00 – 14:00 uur kunt u deelnemen aan stoelgym in WVC West. De oefeningen zijn met kleine gewichtjes, ballen of op muziek. De kosten per les zijn € 5,00 per persoon.

Tot slot wordt er in samenwerking met Ridderkerk Langer Gezond, op donderdagmiddag 25 juli vanaf 14:00 – 16:30 uur een fietstocht georganiseerd naar Kinderdijk. Deelname bedraagt € 7,50 per persoon.

De beweegactiviteiten zijn onderdeel van het Zomerfestijn programma. Benieuwd naar andere creatieve en lekkere activiteiten of busreisjes? Kijk dan in onze flyer of op de website Zomerfestijn 2024 – Facet Ridderkerk. Aanmelding verloopt via Facet Ridderkerk. De betaling voor de sportactiviteiten kan zowel bij Facet als op locatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.